check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B

Maksājumi un rēķini

Kā varu samaksāt par pasūtījumu?

Mūsu interneta veikalā vari izmantot dažādas metodes, lai samaksātu par pasūtījumu. Iepazīsties ar visām metodēm un izvēlieties ērtāko preču apmaksas veidu.

 

  • Tiešsaistes pārskaitījums — vispopulārākais maksāšanas veids, pēc savas bankas izvēles tiksi novirzīts uz bankas mājaslapu, un tad ar vienu klikšķi apmaksāsi pasūtījumu. Šīs metodes priekšrocība ir tūlītēja maksājuma iegrāmatošana, kas nozīmē ātru pasūtījuma izpildes sākumu.

  • Google Pay

  • Pasūtījuma saņemšanas brīdī — apmaksa ar skaidru naudu pasūtījuma saņemšanas brīdī.

  • Maksājuma karte — drošs maksājums, izmantojot maksājuma karti.

  • Bankas pārskaitījums — pārskaiti naudu uz mūsu kontu tieši no sava bankas konta vai iemaksājot bankā/pasta nodaļā. Izvēloties šo maksājuma veidu, pasūtījuma noformēšanas priekšnosacījums ir maksājuma saņemšana mūsu bankas kontā

  • PayPal — visā pasaulē populārākā elektroniskā maksājuma metode.

 

Vai varu saņemt PVN (VAT) pavadzīmi?

Jā, par katru mūsu pārdoto preci vari saņemt PVN (VAT) pavadzīmi. Pietiks ar to, ka veicot pasūtījumu, atzīmēsi attiecīgo iespēju par pavadzīmes saņemšanu. Pamats, lai mēs izrakstītu PVN pavadzīmi, ir uzņēmuma nosaukums, adrese un nodokļu maksātāja reģistrācijas numuru. PVN pavadzīmi saņemsi pa e-pastu elektroniskā formā.

 

Kas jādara, ja PVN (VAT) pavadzīmē ir kļūda?

Ja PVN (VAT) pavadzīmē ir kļūda, raksti mums uz e-pasta adresi [email protected]. Ziņojuma saturā ieraksti rēķina numuru un tajā esošo kļūdu. Mūsu speciālists sniegs Tev atbildi par turpmākiem darbības soļiem.

 

Informējam, ka pēc čeka saņemšanas nav iespējams izrakstīt PVN (VAT) pavadzīmi, bet pavadzīmes labošana preces atgriešanas laikā ir saistīta ar automātisku apstiprinājumu par labotas pavadzīmes parakstīšanu un tā pieņemšanu.