check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B

Par mums

Par mums

Esam vēsturisko divriteņu transportlīdzekļu entuziastiem, moto tūristiem un pirmatklājējiem, ātras braukšanas, kā arī dubļainu taku cienītājiem. Esam, lai ikviens, neatkarīgi no motocikla veida, varētu atrast visu nepieciešamo vienuviet. Arī mēs agrāk sākām savu piedzīvojumu ar motocikliem, tāpēc zinām, cik grūti var būt pirmie soļi pareizo detaļu, aksesuāru, ķiveru vai motocikla apģērba izvēlē. Mūsu vidū ir gan enduro sacensībās panākumus guvuši braucēji, gan ātru motociklu cienītāji, ceļotāji, kā arī entuziasti, kuri pavada garus vakarus garāžā. Un katrs no mums ir šeit, lai dalītos ar Tevi savās zināšanās un pieredzē.

 

Kā tas sākās?

Uzsākām ar nelielu istabu vecāku māju bēniņos. Tolaik veikala dibinātājs vēl mācījās vidusskolā, bet Gmoto preču klāsts aprobežojās ar detaļām dažiem seno motociklu modeļiem. Uzņēmums tika reģistrēts 2009. gadā, bet tieši 2013. gadā sekoja pagrieziena punkts, kad veikala dibinātājs apvienoja spēkus ar vecāko brāli, kuram esam pateicīgi par veikala automatizāciju.

Pašlaik mums ir gandrīz 2 000 000 preču no vairāk nekā 335 motociklu zīmoliem, un mūsu komandā ir vairāk nekā 100 speciālistu. Gmoto galvenā mīne ir ne tikai moderna noliktava, pateicoties kurai varam ātri izpildīt pasūtījumus, bet arī stacionārs motociklu veikals un motociklu entuziastu pilni biroji.



Kāpēc mēs?

Kopš 2009. gada daudz kas ir mainījies, taču mūsu vērtības paliek nemainīgas. Joprojām atceramies, kāda bija mūsu motivācija Gmoto veidošanas brīdī un turpinām to pastāvīgi lolot. Iepazīsti mūsu priekšrocības.



Tūlītēja piegāde

Katrs pasūtījums, neatkarīgi no tā vērtības, mums ir vienlīdz svarīgs, tāpēc sadarbojamies ar labākajiem piegādātājiem – DPD un InPost. Ar kopīgiem spēkiem ātri piegādājam pakas uz katru Polijas nostūri.

 

Gandarījums par pirkumiem

Mums esi klients visu laiku – arī pēc pasūtījuma saņemšanas, tāpēc, ja izrādās, ka iegādātā prece "nav tā", vari bez maksas ātri atgriezt vai apmainīt preci, izmantojot Lietotājdraudzīgo Veidlapu (Przyjazny Formularz). Mums rūp Tava apmierinātība ar iepirkšanos, tāpēc vari uz mums paļauties!

 

Komplekss piedāvājums

Mūsu piedāvājumā ir gandrīz 2 000 000 preču. Tas nozīmē, ka atradīsi ne tikai detaļas un aksesuārus sava motocikla remontam un apkopei, bet arī visu sev – ķiveres, apģērbs, apavi un piederumi ir tikai sākums! Katru dienu pievienojam jaunas preces un papildinām sortimentu ar jauniem zīmoliem. Pateicoties tam, Tev nav jāiepērkas vairākos veikalos, tādējādi ietaupot uz piegādes izmaksām.

 

Profesionāli ieteikumi

Neatkarīgi no tā, vai Tev ir nepieciešams jauns akumulators, vēlies izvēlēties ideālu jaku savam gaidāmajam izbraucienam vai arī piedalies savās pirmajās enduro sacensībās un nezini, ar ko sākt sagatavošanos – palīdzēsim Tev! Vairāk nekā 100 speciālistu gaida Tavus jautājumus un ir gatavi atlasīt Tev labākās preces.