check Bezmaksas piegāde no 110,00 €
check Atgriešana līdz 14 dienām
check Apmaksa pēc 30 dienām
check Vairumtirdzniecība - B2B
Preces ID: 99097

Mannol bremžu tīrīšanas līdzeklis 5L - 9672

4,63 € ieskaitot PVN

15 dienu atmaksāšanās periods

Mannol bremžu tīrīšanas līdzeklis

Ražotājs:
Ražotāja kods:
9672
Tilpums:
600ml

Bremžu tīrīšanas līdzeklis universāls īpaši efektīvs attaukošanas līdzeklis metāla virsmām. To galvenokārt izmanto transportlīdzekļu un sadzīves virsmu tīrīšanai, kas paredzētas tālākai apstrādei (līmēšanai, krāsošanai, lakošanai, hermētiķiem utt.); Lietošana: var lietot, skalojot, mērcējot, izsmidzinot un izlejot. Lielas detaļas un sastāvdaļas vislabāk izsmidzināt vai samitrināt ar plašām otām, lupatām vai tamlīdzīgi. Parasti pietiek ar attaukošanas līdzekļa izsmidzināšanu uz netīrām virsmām un ļauj tam notecēt. Kad šķīdinātājs ir iztvaikojis, virsmas ir notīrītas un attaukotas. Ja virsma ir stipri netīra, noslaukiet to. Uzmanību: šis produkts ir viegli uzliesmojošs! Produktu nedrīkst izskalot kanalizācijā! Veikt pasākumus pret statisko elektrību! Darba laikā valkājiet piemērotus cimdus un aizsargapģērbu!

Vispārīgs apraksts
  • satur acetonu, kas ir agresīvs pret krāsojumu, dažām plastmasām un gumijām. Pirms lietošanas jāpārbauda tā iedarbība uz konkrētu materiālu vai pārklājumu. Ja tiek konstatēta negatīva ietekme, šīs virsmas jāaizsargā, lai izvairītos no ķīmiskiem bojājumiem.
  • noņem taukus un eļļas piesārņojumu, silikonus, dažus laku veidus, ķīmisko vielu atliekas, netīrumus, putekļus, aplikumu un citus piesārņotājus, kas pasliktina apstrādātās virsmas saķeri ar uzklājamo materiālu (lakas, krāsas, līmes, hermētiķi utt.).
  • ātri žūst, neatstāj pēdas; ieteicams bremžu disku un uzliku tīrīšanai, regulāra lietošana pagarina to kalpošanas laiku

Skatīt Bremžu tīrīšanas līdzeklis

Skatīt vairāk →